Saturday, March 27, 2010

Big John

Intr-o zi, un şofer de autobuz a mers ca de obicei la serviciu, şi-a pornit bus-ul şi a plecat pe traseu. Nimic deosebit la primele câteva staţii, câţiva oameni care au urcat, câţiva care au coborât şi totul a fost ok.
La următoarea staţie, însă, a urcat în bus un tip enorm, cam l,90m, cu constituţie de luptător categoria grea, s-a uitat spre şofer zicând:
- Big John nu plăteşte! şi s-a aşezat pe un scaun.
Şoferul avea cam 1,60m, era slăbănog şi era genul de om blând. Aşa că nu s-a certat cu Big John, dar nu i-a convenit chestia asta deloc.
Următoarea zi se întâmplă acelaşi lucru: Big John a urcat iar în bus, a spus tare că el nu plăteşte şi s-a aşezat. Următoarea zi iarăşi şi-n zilele următoare la fel. Până când şoferul n-a mai rezistat, deja avea insomnii din cauza lui Big John care-şi bătea joc de el. Aşa că-ntr-un final, s-a înscris la nişte cursuri de body-building, karate, judo şi alte arte marţiale. După câteva luni, deja era foarte puternic, mai mult, devenise foarte încrezător în sine. Aşa că, ziua următoare, când Big John urcă în bus şi spuse " Big John nuplăteşte", şoferul s-a ridicat i-a aruncat o privire cruntă şi-a zbierat la el:
- Şi de ce nu?
Big John l-a privit foarte uimit şi i-a replicat:
- Big John are abonament.

No comments: